وبلاگ

توضیح وبلاگ من

بررسی اثر چای (کامبوچا و سبز) و مقایسه آن با آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری …

 
تاریخ: 22-12-99
نویسنده: نجفی زهرا

کلسیم (درصد)۹۷/۰۹۷/۰

  1. هر کیلوگرم مکمل ویتامینه حاوی ۴۴۰۰۰۰۰ واحد بین المللی ویتامین A، ۷۲۰۰۰ واحد بین المللی ویتامین D، ۱۴۴۰۰ میلیگرم ویتامین E، ۲۰۰۰ میلیگرم ویتامین K، ۶۴۰ میلیگرم کوبالامین، ۶۱۲ میلیگرم تیامین، ۳۰۰۰ میلیگرم ریبوفلاوین، ۴۸۹۶ میلیگرم اسید پانتوتنیک، ۱۲۱۶۰ میلیگرم نیاسین، ۶۱۲ میلیگرم پیرودوکسین، ۲۰۰۰ میلیگرم بیوتین و ۲۶۰ گرم کولین کلراید می باشد.
  2. هر کیلوگرم مکمل معدنی حاوی ۵/۶۴ گرم منگنز، ۸/۳۳ گرم روی، ۱۰۰ گرم آهن، ۸ گرم مس، ۶۴۰ میلیگرم ید، ۱۹۰ میلیگرم کبالت و ۸ گرم سلنیوم می باشد.

۳-۵- تیمارهای آزمایش اول
گروه های آزمایش شامل سطوح مختلف ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد کامبوچا و ۱ درصد پودربرگ سبز چای بودند، که به جیره اضافه میگردید.
گروه ۱: شاهد
گروه ۲: جیره پایه+ ۲/۱ گرم محلول ۵ درصد کامبوچا به ازاء هر گرم جیره
گروه ۳: جیره پایه+ ۲/۱ گرم محلول ۱۰ درصد کامبوچا به ازاء هر گرم جیره
گروه ۴: جیره پایه+ ۲/۱ گرم محلول ۱۵ درصد کامبوچا به ازاء هر گرم جیره
گروه ۵: جیره پایه+ ۲/۱ گرم محلول ۲۰ درصد کامبوچا به ازاء هر گرم جیره
گروه ۶: جیره پایه+۱۰ گرم پودر چای سبز به ازاء هر کیلوگرم جیره
لازم به ذکر است که در این آزمایش به ازاء هر گرم جیره ۲/۱ گرم آب اضافه گردید، چون در گروه کامبوچا این ۲/۱ گرم آب توسط محلول کامبوچا (بعنوان نمونه محلول ۲۰ درصد) تأمین شده بود. دراین تحقیق آب صرفاً در جهت از بین بردن اثر رطوبت از آزمون به جیرههای شاهد و چای سبز اضافه گردیده شد.
۳-۶- متغییرهای اندازه گیری شده در آزمایش اول
پارامترهای اندازه گیری شده در آزمایش اول عبارت از وزن بدن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، کلسترول، HDL، تریگلیسیرید، گلوکز و وزن نسبی ارگانها بودند.
۳-۷- تیمارهای آزمایش دوم
گروه های آزمایشی شامل آنتی بیوتیک، پروبیوتیک، پری بیوتیک، چای کامبوچا و چای سبز بود، که به جیره اضافه میگردید.
گروه ۱: شاهد
گروه ۲: جیره پایه+۱۵ میلی گرم در کیلوگرم آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین
گروه ۳: جیره پایه+۱ گرم در کیلوگرم پروبیوتیک گالیپرو
گروه ۴: جیره پایه+۱ گرم در کیلوگرم پری بیوتیک فرمکتو
گروه ۵: ۲/۱ گرم محلول ۲۰ درصد کامبوچا به ازاء هر گرم جیره
گروه ۶: ۱۰ گرم پودر چای سبز به ازاء هر کیلوگرم جیره
پروبیوتیک مورد استفاده در این آزمایش، گالیپرو[۱۰۶] بود. گالیپرو یکی از انواع پروبیوتیک موجود در بازار میباشد که شامل سویه باسیلوس سابتیلیس میباشد.
پری بیوتیک مورد استفاده، یکی از پری بیوتیک های تجاری موجود در بازار به نام فرمکتو[۱۰۷] بود، که از تخمیر کنترل شده سویه انتخابی آسپرژیلوس[۱۰۸] تولید میشود. از مسیلیوم این قارچ جهت تولید اجزاء این محصول بهره گرفته شده است. این فرآورده بعنوان سوبسترا مورد استفاده قرار گرفته و بطور مؤثری سبب تحریک و تعادل جمعیت باکتریای روده کوچک و بزرگ میگردد.
۳-۸- کلیاتی در مورد نحوه اجرای آزمایش
با توجه به اینکه بررسی اثر چای کامبوچا روی جوجههای گوشتی برای اولین بار صورت میگرفت و همچنین بدلیل عدم تعیین بهترین سطح استفاده از آن در جیره جوجهها در مطالعات پیشین، این مطالعه در قالب ۲ آزمایش صورت پذیرفت. در آزمایش اول سطوح مختلف چای کامبوچا (محلول ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ درصد کامبوچا) جهت تعیین بهترین سطح مورد بررسی قرار گرفتند. بعد از تعیین بهترین سطح (سطح ۲۰ درصد) آزمایش دوم اجرا گردید.
۳-۹- متغیرهای اندازه گیری شده در مزرعه برای آزمایش دوم
۳-۹-۱- افزایش وزن بدن
در ابتدای دوره پرورش، جوجهها وزن شده و میانگین وزن آنها محاسبه شد. در پایان هر هفته وزن کشی جوجههای هر گروه آزمایشی با ترازوی دیجیتال با دقت ۱۰± گرم انجام و نتایج به صورت میانگین یادداشت گردید. قبل از وزن کشی حدود ۴-۳ ساعت به جوجهها گرسنگی داده شد. برای محاسبه افزایش وزن در هر مقطع زمانی، اختلاف وزن انتها و ابتدای مقطع پرورش تعیین گردید. در ذیل نحوه محاسبه افزایش وزن روزانه آورده شده است:
=افزایش وزن واحد آزمایشی (گرم)
(مجموع وزن جوجهها در ابتدای دوره-مجموع وزن جوجهها در پایان دوره)
=افزایش وزن روزانه یک جوجه در دوره آغازین (گرم)
۲۱×افزایش وزن روزانه یک جوجه =افزایش وزن یک جوجه در دوره آغازین (گرم)
۳-۹-۲- خوراک مصرفی
هر روز مصرف خوراک واحدهای آزمایشی از روی اختلاف بین مقدار خوراک مصرف شده در ابتدای روز و خوراک باقی مانده در آخر روز تعیین گردید.
نحوه محاسبه خوراک مصرفی برای هر جوجه در طول دوره آزمایشی به صورت زیر بود: (روابط برای دوره آغازین نوشته شده اند)
=روز مرغ
(تعداد تلفات×تعداد روزهایی که تلفات زنده بودهاند)+(۲۱×تعداد جوجه زنده در پایان ۲۱ روزگی)
=خوراک مصرفی یک واحد در دوره آغازین (گرم)
(وزن ظرف و دان در انتهای دوره آغازین)-(وزن ظرف و دان در ابتدای دوره آغازین)
=خوراک مصرفی روزانه هر جوجه (گرم)

جهت دانلود متن کامل این پایان نامه به سایت jemo.ir مراجعه نمایید.

 


فرم در حال بارگذاری ...

« بررسی علل وقوع جرم ایراد ضرب و جرح توسط نیروهای مسلح علیه شهروندان و راهکارهای پیشگیری از آن(مطالعه موردی نیروهای مسلح استان چ و ب)- قسمت ۱۱بررسی گفتمان فیلم پارتی۹۲ »